Arlington ethanolkamin væg hvid

5.995,00 kr
Har på lager
SKU
arlington-hvid

Arlington ethanolkamin er en yderst moderne vægkamin, som findes i både hvid og sort. Selvfølgelig er du mere interesseret i den hvide farve, eftersom du læser om den lige nu. Arlington har et rektangulært design, og kroppen er cirka 15 cm tyk på alle sider, og i mundingen i midten sidder brænderen. Ved Arlingtons mund, hvor man ser ilden, er der en lille beskyttende glasskive. Denne glasskive er mest tilstede som dekoration, men sørger også for at man ikke brænder sine hænder. Denne kamin er desuden meget enkel at installere, og manual samt alt du skal bruge følger med, ved køb af denne fantastiske kamin.

Arlington ethanolkamin passer godt ind i et hverdagsrum, eller uderum. Denne vidunderlige vægkamin, fås i både sort og hvid, så det er bare at vælge den farve som passer bedst. Arlington ethanolkamin har et rektangulært design, med en cirka 15 cm tyk kant, og brænderen er placeret i midten af ildstedet. Dette lille ildsted beskyttes af en lille glasskive. Fordelen med denne kamin er, at du slipper for at bekymre dig om røg, lugt og sod, samt at du ikke behøver rengøre brænderen eller kaminen alt for ofte. Naturligvis behøver du heller ikke installere nogen skorsten.

Som næsten alle vores andre ildsteder, pejse og kaminer, er Arlington udrustet med en brænder på 1 liter, som ved fuld styrke har en effekt på ca. 2kW. Det svarer til en temperaturøgning på nogle få grader, i det rum den placeres. De eneste biprodukter ved brug er kuldioxid og vand, så du behøver ikke at bekymre dig om skadelige stoffer. Mange af vores kunder er interesserede i hvor lang tid en ethanolkamin kan brænde, og Arlington kan brænde i cirka. 3,5 time, hvis brænderen er fyldt med 1 liter bioethanol. Den forbruger således ca. 0,3 liter per time.

Bagved glasskiven ser du nogle grå sten. Det er ikke almindelige sten, men keramiske sten som tjener et dekorativt formål, men medfølger ikke ved køb af Arlington og må købes separat.

For at være på den sikre side, er vi meget omhyggelige med kun at sælge produkter, som er udrustede med sikre brændere. Arlington er udrustet med ens ikker brænder, som beskytter mod spild, ved hjælp af sit ekstra rum. Dette rum gør at hvis du taber brænderen, så rinder der ikke ret meget bioethanol ud. Alle vores brændere testes af TUV, for at opfylde de nye sikkerhedsstandarder: BS/EN 16647:2015

Det er desuden meget nemt at installere Arlington. Vi plejer at opdele installationen i tre faser, hvor den første er at montere vægbeslaget, den næste er at placere ildstedet der rigtige sted. Når alt er oppe på væggen, anbefaler vi at du placerer brænderen på det rigtige sted, og skruer glasset på. Hvis du følger disse trin, bør det ikke tage mere end 20 minutter, at få samlet og monteret den skorstensfri kamin.

Yderligere information om Arlington
Vægt: 18 kg
Farve: Hvid
Kategori: Ethanolkamin væg / Væghængt biopejs
Brændsel: Bioethanol
Sikkerhed: BS/EN 16647:2015
Materiale: Pulverlakeret jern og glas
Materiale på brænder: Rustfri stål
Størrelse på brænder: 1 liter
Maksimal effekt: 2 kW
Total brændetid: 3.5 timer
Størrelse: 85 cm bred, 16,5 cm dyp og 59 cm høj.
INGEN SKORSTEN BEHØVES, DA INGEN LUGT ELLER RØG AVGIVES VED FORBRÆNDING!

Arlington er en meget moderne ethanolkamin, som findes i sort farve hvilken du kan finde her: Arlington, åben vægpejs.

Skriv Din Egen Recension
Du skriver en anmeldelse om:Arlington ethanolkamin væg hvid
Din Bedømmelse