Chiswick pejs uden skorsten hvid

Ratings:
100% of 100
7.995,00 kr
Har på lager
SKU
chiswick

Chiswick er en helt vidunderlig skorstensfri kamin, med sine runde kanter, og den gule ild i midten gør, at den passer perfekt ind i alle hjem. Chiswick ser lidt højere ud på billedet, end den egentlig er. Denne kamin er ikke så står, og er kun 64 cm høj og næsten 1 meter bred. Hvis du leder efter et ildsted til din stue eller udestue, er Chiswick et fantastisk bud. Hvorfor man skal vælge en kamin uden skorsten, er nok et spørgsmål mange stiller. Vores svar er, at man slipper for megen planlægning, man sparer omkostningerne ved en skorsten, og du slipper for alle bekymringer der måtte være, mht. at tænde og slukke. Begge dele tager et sekund, som var det en lampe.

Chiswick er en skorstensfri kamin, som bruger bioethanol. Det betyder at kaminen er helt miljøvenlig, og hverken lugt, røg eller sod afgives. Når de eneste biprodukter der produceres er kuldioxid og vand, behøver man ikke nogen skorsten. Chiswick har et vidunderlig design, og ligner en klassisk kamin. Dog er der store forskelle mellem en klassisk pejs, og Chiswick. Chiswick afgiver ikke lige så meget varme som en brændeovn, men er mere som et element og øger temperaturen med nogle få grader i et rum. Vores skorstensfri kaminer, er blevet mere og mere populære gennem de seneste år, og vi gør alt hvad vi kan for at tilfredsstille behovet på markedet.

Chiswick skorstensfri kamin er udrustet med én brænder, selvom nogle måske havde håbet på to. Denne brænder er på 1 liter, og kan ved fuld styrke opnå en effekt på 2kW, hvilket svarer til en radiator på middel-indstilling. Den egentlige pointe med en bioethanolkamin, er ikke at varme et hjem op, men at forbedre og tilføje til design og indretning. Den kan dog bidrage med nogle få ekstra grader. Chiswicks brænder forbruger 0,3 liter bioethanol pr, time.

De grå sten som du ser ved brænderen, købes separat. Disse er keramiske sten, som tåler høj varme, og skal placeres nær brænderen som dekoration.

Vi ønsker at du som kunde, skal føle dig tryg med dit køb hos os. Derfor værner vi om sikkerheden med vores produkter. Alle vores kaminer, pejse og ildsteders brændere testes hos det tyske laboratorie TUV, så de lever op til de nye sikkerhedskrav BS/EN 16647:2015

Chiswick kræver ingen installation, du skal bare placere brænderen det rigtige sted og montere glasset, hvilket gøres med to skruer som medfølger. Når alt dette er gjort, har du en skorstensfri kamin, i hvid farve. Chiswick skaber vidunderligt hyggelige flammer, som er cirka 20-30 cm høje, og med den rette type brændsel kan du opnå en flot gul farve.

Yderligere information om Chiswick
Vægt: 27 kg
Farve: Hvid
Kategori: Skorstensfri ildsted / Stor biopejs
Brændsel: Bioethanol
Sikkerhed: BS/EN 16647:2015
Materiale: Pulverlakeret jern og glas
Materiale på brænder: Rustfri stål
Størrelse på brænder: 1 liter
Maksimal effekt: 2 kW
Total brændetid: 3.5 timer
Størrelse: 89 cm bred, 64 cm høj og 26 cm dyp.
INGEN SKORSTEN BEHØVES, DA INGEN LUGT ELLER RØG AVGIVES VED FORBRÆNDING!

Hvis du leder efter noget lidt mindre end Chiswick, bør du måske kigge på på Birkdale bioethanolkamin.

Skriv Din Egen Recension
Du skriver en anmeldelse om:Chiswick pejs uden skorsten hvid
Din Bedømmelse