Genova en store ethanol pejs sort

7.495,00 kr
Har på lager
SKU
genova-sort

Genova er en af vores større ethanol pejse, som vi klassificerer som en xxl pejse. Genova er over 1 meter høj og bred og vejer ca. 40 kg. Dette gør Genova meget stabil og bør placeres ved siden af en mur med sin store ryg. Genova giver smagen af en ægte pejse, men bruger bioethanol som brændstof. Genova brænder uden lugt og røg, og det er meget nemt at underholde.

Genova en stilfuld og stor ethanol pejse, der passer godt ind i en stor stue. Ovnen er udstyret med en stor 3 liter brænder. Brænderen er placeret i midten af firkantet krop og er omgivet af et beskyttende glasplade. Genova fås i både hvid og sort farve, så vælg kun den der passer til dit værelse. Fordelen ved denne vidunderlige pejs er, at du får følelsen af en ægte komfur, men bekymre dig ikke om skorsten, brænde og vedligeholdelse. Du skal bare genopfylde væsker og lys sent, du kan nyde en vidunderlig pejs.

Genova er udstyret med en 1,5 liters brænder designet til at være "sikker brænder". Det betyder, at brændstoffet i brænderne ikke skal dræne i vid udstrækning, hvis de falder. Brænderne er forsynet med glasfiberabsorbenter for at skabe længere brændtider og mere rolige flammer.

Når det kommer til installationen af Genova, er det meget simpelt. Det eneste problem er at løfte pejsen på det rigtige sted, da det vejer 42 kg. Der er tre ting, du skal gøre, før Genova er klar til brug.

1. Den første er at sætte brænderen på plads.

2. Sæt det lille låg på brænderen, så du kan slukke og justere flammens størrelse.

3. Skru på glasset. Glaset er en valgfri funktion, der øger sikkerheden lidt, men meget for at gøre ovnen lidt pænere.

Yderligere information om Genova
Vægt: 42 kg
Farve: Sort
Kategori: Skorstensfri ildsted / Stor biopejs
Brændsel: Bioethanol
Sikkerhed: BS/EN 16647:2015
Materiale: Pulverlakeret jern og glas
Materiale på brænder: Rustfri stål
Størrelse på brænder: 3 liter
Maksimal effekt: 6.5 kW
Total brændetid: 4 timer
Størrelse: 110 cm bred, 100 cm høj og 31 cm dyp.
INGEN SKORSTEN BEHØVES, DA INGEN LUGT ELLER RØG AVGIVES VED FORBRÆNDING!

Skriv Din Egen Recension
Du skriver en anmeldelse om:Genova en store ethanol pejs sort
Din Bedømmelse