Globus bioethanolpejs hvid

7.995,00 kr
Har på lager
SKU
globus-hvid

Globus er en mellemstor fristående pejs, som passer godt ind i både stuer og andre mindre rum. Selvfølgelig er du mulighed for at bruge en fristående kamin, både inde – og udenfor. De store fordele ved Globus, er designet og friheden til at kunne flytte rundt på den. Som du formodentlig allerede ved, brænder Globus med bioethanol. Det afgiver den del varme, hvilket kan sammenlignes med en radiator, men en bioethanolpejs bør absolut ikke anvendes som primær varmekilde. Den største forskel mellen en bioethanolpejs, og en træpejs, er at du slipper for at installere en skorsten, og tænding og slukning sker på et sekund, i stedet for minutter.

Globus er en helt vidunderlig bioethanolpejs i hvid. Som de fleste af vores pejse og ildsteder, findes den også i sort. Globus har et rundt design med en todelt krop, som snor sig rundt i en cirkel, med brænderen placeret i midten. Ikke nok med at dette ildsted har et moderne og sjovt design, så afgiver den desuden også en den varme. Nogle af fordelene ved denne pejs er, at den er nem at installere, og hvis du får behov for at flytte den rundt i huset, er dette meget let. Du har også mulighed for at anvende Globus i udestuer, eller udendørs. Hvis du lader pejsen  stå udenfor, beder vi dig overdække den med noget som beskytter mod regnen.

Globus er udstyret med en brænder som de fleste af vores bioethanolpejse. Også på 1 liter. Brænderen er udstyret med et sikkert rum, og kan opnå en effekt på ca. 2 kW. Ligesom vores andre brændere, forbruger Globus 0,3 liter i timen, og har en maksimal brændetid på 3,5 time. En af det største fordele med en bioethanolpejs, er at det ekstremt snkelt at tænde dem, til forskel fra en træpejs.

På billedet kan du se at der ligger nogle grå/sorte sten ved brænderen. Disse er keramiske sten, som er tilbehør til vores ildsteder. De anvendes til dekorativt formål. Du kan købe dem hos os, ved at kigge under ’tilbehør’.

Vi mener at sikkerhed er meget vigtigt mht. pejse og ildsteder generelt. Derfor er alle vores brændere udrustede med et esktra rum, så gør dem meget spildsikre. De opfulder desuden de nye sikkerhedskrav BS/EN 16647:2015. Globus er også testet af det tyske statslaboratorium, TUV.

En fritstående biopejs er meget enkel at installere, og med Globus er der ingen forskel. Pejsen leveres i samlet stand, og det eneste du skal gøre at montere brænderen og glasset. Når alt er på plads, er det tid til at se om alt fungerer som det skal. Held en smule bioethanol på, og tænd, så opdager du straks at der er gang i ildstedet og der bliver lidt varmere i rummet. Du behøver ikke bekymre dig om røg, lugt eller sod, da bioethanol ikke afgiver nogle af disse. De eneste biprodukter der skabes, er vand og kuldioxid.

Yderligere information om Globus
Vægt: 28 kg
Farve: Hvid
Kategori: Skorstensfri ildsted / Biopejs gulv
Brændsel: Bioethanol
Sikkerhed: BS/EN 16647:2015
Materiale: Pulverlakeret jern og glas
Materiale på brænder: Rustfri stål
Størrelse på brænder: 1 liter
Maksimal effekt: 2 kW
Total brændetid: 3.5 timer
Størrelse: 79 cm bred, 79 cm høj og 30 cm dyp.
INGEN SKORSTEN BEHØVES, DA INGEN LUGT ELLER RØG AVGIVES VED FORBRÆNDING!

Nu når du har læst hele teksten om Globus, bør du måske sidestille den med Globus gulvkamin i sort.

Vi accepterer alle kortbetalinger via paypal og din ordre vil blive leveret inden for 10 hverdage

Skriv Din Egen Recension
Du skriver en anmeldelse om:Globus bioethanolpejs hvid
Din Bedømmelse