Hampton pejs uden skorsten hvid

9.995,00 kr
Har på lager
SKU
hampton-hvid

Hampton er en af vores nyere pejse og er blevet meget populær nu i foråret 2017. Hampton er udstyret med en 1 liter brænder, der er placeret i midten af den runde pejse. Dette design passer perfekt ind i de fleste stuer og stuer, og da ovnen kun er udstyret med en 1 liter brænder, kan du placere den i mindre rum.

Hampton er en pejs uden skorsten i sort farve, der er meget populær hos vores kunder. Dette vidunderlige design er inspireret af den klassiske Stow. Hampton har et rundt design som en halvcirkel og passer perfekt ind i hjørnerne af en stue. På forsiden af ovnen er en glasdør, som du skal åbne for at hælde brændstof ind i brænderen. Som alle vores andre har en Hampton en pejs, der kører på bioethanol.

Hampton er udstyret med en brænder på 1 liter, der kan nå op til maksimal effekt på ca. 3 kW. Dette kan sammenlignes med et normal størrelse element af gennemsnitstemperatur. Brænderen er placeret bag glaspladen på Hampton og fylder let med en tragt eller hælder forsigtigt bioethanol fra flasken. Ved fuld forbrænding kan Hampton være aktiv i ca. 3,5 timer med et forbrug på 0,25 liter bioethanol pr. Time.

Som de fleste af vores brændere er Hampton også udstyret med en sikkerbrænder, der er blevet testet af TUV for at overholde de nye standarder BS / EN 16647: 2015.

Derudover er det meget nemt at installere Hampton, da du kun skal placere brænderen på det rigtige sted. Når brænderen er på det rigtige sted, har du en fuldt funktionel pejs. Der er et par ting, du skal gøre, og det er at skrue glasset på sit rigtige sted og brænderen. Når du har installeret, har du en velfungerende pejs, der kan bruges i både stuen og stuen.

Yderligere information om Hampton
Vægt: 25 kg
Farve: Hvid
Kategori: Skorstensfri ildsted / Stor biopejs
Brændsel: Bioethanol
Materiale: Pulverlakeret jern og glas
Materiale på brænder: Rustfri stål
Størrelse på brænder: 1.5 liter
Maksimal effekt: 3 kW
Total brændetid: 4 timer
Størrelse: 76 høj, 44 cm bred og 30 cm dyp.
INGEN SKORSTEN BEHØVES, DA INGEN LUGT ELLER RØG AVGIVES VED FORBRÆNDING!

Skriv Din Egen Recension
Du skriver en anmeldelse om:Hampton pejs uden skorsten hvid
Din Bedømmelse