Libao en høj biopejs hvid

7.395,00 kr
Har på lager
SKU
libao-hvid

Libao er en af vores større biopejse med en højde på 150 cm. Dette gør Libao blandt vores højeste ethanol pejse. Denne vidunderlige pejse passer perfekt ind i stuen, når du lægger den store ryg mod en væg. Libao ligner et luksuriøst biopejs, der ser godt ud både med og uden brand.

Libao er en af vores højeste biopejse med en højde på 150 cm. Med sin høje design og firkantede krop og brænderen placeret lidt over midterpunktet, bliver ilden meget synlig for stående og siddende tilskuere. At få ilden i den rigtige højde er meget vigtigt for at få mest muligt ud af dets pejs. Denne store pejse er udstyret med en sikker 1,5 liters brænder. Med Libao finder du vanskelige applikationer, dyre omkostninger og vedligeholdelse vil være meget mere praktisk.

Et biopejs brænder uden lugt, røg og sod. Det brændstof, der anvendes i et bioethanol pejs, er lavet af korn, (kartoffel og majs), hvilket gør det helt fornyeligt, og en fuldstændig forbrænding af brændstoffet finder sted. De eneste biprodukter, der produceres under forbrænding, er kuldioxid og vand.

Som mange af vores ovne er Libao udstyret med en 1,5 liters brænder, der ved fuld forbrænding kan nå 3 kW, som kan sammenlignes med et element. Et biopejse bør ikke bruges primært til opvarmning af et rum, men for at skabe en mytefaktor og en behagelig atmosfære. Selvfølgelig vil temperaturen i rummet øges med nogle få grader, men hovedformålet er at være dekorativt.

Brænderen er udstyret med glasfiberabsorberende, som gør ovnen sikrere og reducerer risikoen for spil og andre ting. Glasfiberen er den hvide, der er placeret i brandkar og bruges til at opsuge bioethanol og skabe en roligere flamme, der forbrænder i lang tid.

Det kan virke svært at installere Libao, men sandheden er, at det er meget simpelt, da du kun behøver at få brænderen og glasset på det rigtige sted. Det tager cirka 3-5 minutter. Uden vanskeligheden bliver Libao det rette sted, da det vejer 33 kg.

Yderligere information om Libao
Vægt: 33 kg
Farve: Hvid
Kategori: Skorstensfri ildsted / Stor biopejs
Brændsel: Bioethanol
Materiale: Pulverlakeret jern og glas
Materiale på brænder: Rustfri stål
Størrelse på brænder: 1.5 liter
Maksimal effekt: 3 kW
Total brændetid: 4 timer
Størrelse: 40 cm lang, 150 cm høj og 40 cm dyp.
INGEN SKORSTEN BEHØVES, DA INGEN LUGT ELLER RØG AVGIVES VED FORBRÆNDING!

Skriv Din Egen Recension
Du skriver en anmeldelse om:Libao en høj biopejs hvid
Din Bedømmelse