Marlow Twin brændeovn uden skorsten

7.495,00 kr
Har på lager
SKU
marlow-twin

Marlow Twin er en brændeovn uden skorsten drevet af bioethanol. Denne vidunderlige pejs ser fantastisk ud i restauranter, hoteller og selvfølgelig i dit hjem. Fordelene ved vores ovne er, at du kan bruge dem i lejligheder, hvor en skorsten ikke kan installeres. Som nævnt er vores kister meget hyggelige og nemme at bruge. Du vil være 100% tilfreds med denne skorstensovn, der vil skabe en god atmosfære i din stue samt varme det op nogle få grader. Du behøver ikke bekymre dig om røg, lugt og sod.

Marlow Twin er en vægmonteret pejse uden skorsten. Denne vidunderlige Marlow Twin har et vidunderligt design og passer perfekt ind i de fleste værelser. Dette er en af vores større ovne, der kan placeres på væggen og skaber en utrolig god atmosfære i din stue. Det er let at installere og er udstyret med to brændere placeret i midten af det ovale legeme. Marlow Twin vægmonteret pejs uden skorsten er blevet den mest populære pejs til væggen vi har. Som alle vores ovne er der ikke brug for skorsten til Marlow Twin, og det bruger bioethanol som brændstof, som brænder uden lugt, røg og sod. Denne pejs er helt miljøvenlig, når brændstoffet er lavet af majs, kartoffel og cellulose, hvilket gør det fornyeligt. Når bioethanol forbrændes, skabes der noget kuldioxid og vand, som ikke er skadeligt.

Marlow Twin vægmonteret biopejse er udstyret med to brændere med 1,3 liter, hvilket giver en effekt på ca. 4,5 kW ved fuld forbrænding. Denne vidunderlige komfur bruger ca. 0,6 liter bioethanol pr. Time ved fuld forbrænding. Marlow Twin kan brænde i ca. 3,5 timer som de fleste af vores pejse. Omkostningerne pr. Time til Marlow Twin brændeovn uden skorsten vil være omkring 10-15 kr og prisen pr. KW vil ligge på 3-4 kr. Som du kan se, bør du ikke bruge en bioethanolamin til opvarmning, de er gode til at bruge dem som den lille ekstra varme eller som en sekundær varmekilde.

De sten, du ser ned ved brænderen, er kun til dekoration. Desværre er de ikke inkluderet i køb af denne brændeovn uden skorsten. Du har mulighed for at købe dem separat på siden.

Som alle vores andre ovne er Marlow Twin udstyret med en sikker brænder, der beskytter mod væddemål af bioethanol. Brænderne er blevet testet af TUV for at overholde de nye sikkerhedsstandarder BS / EN 16647: 2015. Hvad disse brændere gør er, at hvis pejse ruller ned fra muren, vil kun en lille bioethanol slukke og ingen større brand bliver dannet. Dette er en billig sikkerhed for at købe en bioethanol komfur.

Når du monterer Marlow Twin vægmonteret komfur uden skorsten, er det vigtigt at følge instruktionerne. Vi anbefaler, at du først vælger et sted i dit hjem, hvor du vil oprette denne vidunderlige komfur. Når du har valgt et sted, skal du blot montere vægbeslaget. Så er det tid til at løfte Marlow Twin vægmonteret brændeovn uden skorsten. Når ovnen er tændt, er det tid til at montere glasset og brænderen. Når dette er gjort, skal du blot udfylde med bioethanol, så du har en vidunderlig ethanol pejs.

Yderligere information om Marlow Twin
Vægt: 22 kg
Farve: Hvid
Kategori: Vægbiopejs / Væghængt biopejs
Brændsel: Bioethanol
Materiale: Pulverlakeret jern og glas
Materiale på brænder: Rustfri stål
Størrelse på brænder: 2 x 1.3 liter
Maksimal effekt: 4.5 kW
Total brændetid: 4 timer
Størrelse: 100 cm bred, 40 cm høj og 20 cm dyp.
INGEN SKORSTEN BEHØVES, DA INGEN LUGT ELLER RØG AVGIVES VED FORBRÆNDING!

Skriv Din Egen Recension
Du skriver en anmeldelse om:Marlow Twin brændeovn uden skorsten
Din Bedømmelse