Oblosk biopejs gulv sort

6.495,00 kr
Har på lager
SKU
oblosk-sort

Oblosk fristående kamin findes i både hvid og sort. Med sin flade bund og stabile konstruktion, skaber denne kamin en hyggelig ild, som ikke besværer og forurener med lugt og røg. Du slipper for alle de bekymringer, og besvær som en træpejs kan give, eksempelvis rengøring af skorsten og pejs. En skorstensfri kamin som benytter bioethanol, rengører sig selv ved afbrænding. Naturligvis kan det være en god ide, at skylle brænderen med en smule vand, en gang i mellem, men dette kun nogle få minutter. Det går hurtigt at tænde og slukke vores kaminer – alting sker i løbet af et par sekunder. Vi lover at du bliver 100% tilfreds med Oblosk.

Oblosk er en fantastisk fristående kamin, som kører på bioethanol. Forskellen mellen en brændeovn og en biopejs, er at det eneste biprodukt er skabes ved forbrænding, er vand og kuldioxid. Du slipper for at installere nogen skorsten, da ingen lugt eller røg afgives. Nu har du læst de første sætninger om Oblosk, og har forhåbentlig opdaget at denne kamin har et stilfuldt design. Med sit firkantede design og høge beskyttelsesglas, er dette en af vores bedst sælgende modeller. Oblosk passer godt ind i stuer, udestuer, hobbyrum m. fl. Uanset hvor du vælger at placere den miljøvenlige kamin, kommer den til at skabe en fantastisk følelse, med lidt ekstra varme og design.

Oblosk er lavet med en brænder der bruger bioethanol, og som kan rumme 1 liter. Denne vidunerlige brænder har et rektangulært design, og skaber aflange flammer. Oblosk kan ved fuld styrke, opnå en effekt på 2 kW. Når flammerne er højst, bruger Oblosk 0,3 liter bioethanol i timen, hvilket svarer til en omkostning på ca 8-12 kroner i timen. Hvis du leder efter en god og hyggelig fritstående kamin, anbefaler vi stærkt Oblosk. Du slipper for alle de bekymringer man har ved en normal brændeovn, og så slipper du får røg, lugt og sod. Du har desuden mulighed for at flytte rundt på Oblosk, så du kan anbringe den i det rum du synes har mest brug for lidt ekstra varme.

De halvgrå sten som ligger ved brænderen, indgår ikke i købet af Oblosk. Vi sælger disse sten som tilbehør, og du kan finde dem under ’tilbehør’

Brænderen som Oblosk er udstyret med, rummer som sagt 1 liter, og har et ekstra sikkerhedsrum. Dette forhindrer bioethanol i at rinde ud, skulle Oblosk vælte eller skulle brænderen tabes. Brænderen er desuden testet af TUV, for at opfylde de nye sikkerhedskrav: BS/EN 16647:2015.

Næsten alle vores fritstående kaminer kræver ingen svære installationer. Det er meget enkelt og nemt at installere Oblosk, og du kommer er klar til at gå i gang på 5 minutter. Når installation og montering er gjort, er det bare at hælde lidt bioethanol på, og tænde. Vi kan garantere at du kommer til at blive fuld ud tilfreds med dit køb af Oblosk.

Yderligere information om Oblosk
Vægt: 27 kg
Farve: Sort
Kategori: Biopejs gulv / Gulv biopejs
Brændsel: Bioethanol
Sikkerhed: BS/EN 16647:2015
Materiale: Pulverlakeret jern og glas
Materiale på brænder: Rustfri stål
Størrelse på brænder: 1 liter
Maksimal effekt: 2 kW
Total brændetid: 3.5 timer
Størrelse: 82 cm bred, 20 cm dyp og 59,5 cm høj.
INGEN SKORSTEN BEHØVES, DA INGEN LUGT ELLER RØG AVGIVES VED FORBRÆNDING!

Oblosk findes også i hvid: Oblosk ethanolkamin hvid.

Skriv Din Egen Recension
Du skriver en anmeldelse om:Oblosk biopejs gulv sort
Din Bedømmelse