Oblosk ethanolkamin gulv hvid

6.495,00 kr
Har på lager
SKU
oblosk-hvid

Oblosk er en ethanolkamin, som skaber fine gule flammer bagved beskyttelsesglasset. Med sit firkantede design og runde kanter, passer Oblosk perfekt ind i større rum, såsom stuer. For bedste effekt anbefaler vi, at du placere Oblosk i midten af rummet, og ikke op ad væggen, for at se ilden fra to retninger. Som alle vores ethanolkaminer der står på gulvet, er den meget nem at anvende. Du slipper også for at installere en skorsten, hvilket er et større arbejde med håndværkere, kommune, regler, tilstandssyn og meget mere.

Oblosk ethanolkamin i hvid. Denne vidunderlige ethanolkamin findes også i sort farve. Oblosk har et firkantet design, hvor brænderen er placeret i midten af kroppen. Brænderen omgives af to beskyttende glasskiver. Hvis du leder efter en ethanolkamin til gulvet, er du kommet til den helt rigtige side. Denne fantastiske kamin brænder uden lukt, røg og sod. Du behøver ikke rengøre en ethanolkamin på samme måde, som du skal med en almindelig brændeovn, hvor der er en masse rester og aske. Du slipper desuden også for at installere en skorsten, samt rense den og hyre en skorstensfejer for at rengøre den. Oblosk kan bruges i både offentlige miljøer, såsom resturanter og hoteller, samt private lejligheder og hus.

Man kan bruge en ethanolkamin til at varme hjemmet op med nogle få grader, men du skal dog ikke benytte den som primær varmekilde. Oblosk er lavet med en brænder på 1 liter, som er palceret i midten af kroppen. Denne vidunderlige kamin er desuden nem at bruge, og kan opnå en effekt på 2 kW, hvilket svarer til en temperaturøgning på et par grader, i det rum den står i. Oblosk forbruger som de fleste af vores ethanolkaminer, cirak 0,3 liter bioethanol per time, hvilket svarer til en omkostning på 8-12 kroner i timen, alt efter hvor du har købt dit brændsel. Den store fordel med en ethanolkamin, er at de brænder uden lugt, røg og sod. De eneste biprodukter er vand og kuldioxid, hvilket ikke er skadeligt. Du behøver heller ikke rengøre brænderen, da den gør det af sig selv med alkoholen.

De små grå sten som kan ses omkring brænderen, er ikke inkluderet ved køb af Oblosk, og er der udelukkende som dekoration. Du har mulighed for at købe disse sten hos os.

Som alle vores ethanolkaminer, er Oblosk udstyret med en brænder som beskytter med spild. Det er vigtigt for os, at alle vores brændere er sikre, og opfylder de nye kvalitets – og sikkerhedskrav: BS/EN 16647:2015. For at sørge for, at alle vores kaminer opfylder kravene, testes de af TUV – det tyske statslaboratorium.

De fleste af vores gulvkaminer kræver ingen svær installation, det eneste du skal gøre, er at anbringe den det rigtige sted. Når du skal fylde bioethanol på brænderen, skal du være lidt forsigtig, da det kan være svært at komme til. Når du har fyldt lidt brændsel på, er det bare at tænde. Vi anbefaler her lidt længere lightere, for mere sikkerhed.

Yderligere information om Oblosk
Vægt: 27 kg
Farve: Hvid
Kategori: Ethanolkamin gulv / Gulv biopejs
Brændsel: Bioethanol
Sikkerhed: BS/EN 16647:2015
Materiale: Pulverlakeret jern og glas
Materiale på brænder: Rustfri stål
Størrelse på brænder: 1 liter
Maksimal effekt: 2 kW
Total brændetid: 3.5 timer
Størrelse: 82 cm bred, 20 cm dyp og 59,5 cm høj.
INGEN SKORSTEN BEHØVES, DA INGEN LUGT ELLER RØG AVGIVES VED FORBRÆNDING!

Hvis du kan lide mørkere farver, kan du se på Oblosk biopejs gulv sort.

Skriv Din Egen Recension
Du skriver en anmeldelse om:Oblosk ethanolkamin gulv hvid
Din Bedømmelse