Store Biopejse

Store Biopejse

I denne kategori finder du vores store biopejse. Som de fleste af vores produkter, er brænderne blevet testet af TUV, for at kunne klassificeres som sikre. pejserna findes i forskellige størrelser, nogle med en stor krop, nogle med lang, smal, bred, rund m.m. Nogle har flere brændere, andre har en stor, men vi kan næsten garantere, at du finder en kamin so passer ind i dit hjem, til en rimelig pris.

Vi mennesker er blevet mere og mere bekvemme, og vil gerne indrette vores små eller store huse, på en så god måde som muligt. Udbuddet af indretningsmøbler er kun blevet større, da verden er blevet mindre gennem internettet. Noget vi anbefaler, er at indrette dit hus eller din lejlighed, med en biopejs. Det kan være en pejs uden skorsten, eller en bioethanolkamin, som brænder uden lugt, røg og sod. Med en biopejs slipper du for alle bekymringerne, som de ellers ville have. Desuden koster de kun en brøkdel af det en brændeovn koster. biopejse er blevet mere og mere almindelige i Europa, og bruges flittigt i hus og lejlighed, for at øge hygge-faktoren.

Vores vidunderlige biopejse findes i flere forskellige designs, hvor mange af pejserna ligner en klassisk træpejs i et moderne design. Andre kaminer har et helt nyt design, og kommer til deres ret i nærheden af en væg. De tager ikke ret meget plads, og du kan nemt flytte dem mellem rummene i dit hjem. Vi lover at du vil blive 100% tilfredse med en biopejs fra os, og at du vil bruge den næsten hver dag, om foråret og vinteren. De skaber en hyggelig stemning, og fremhæver gode samtaler blandt dem, der starter dem.

22 items

Page
per page
Set Descending Direction
 1. Chiswick pejs uden skorsten hvid
  7.995,00 kr
  Chiswick er en helt vidunderlig skorstensfri kamin, med sine runde kanter, og den gule ild i midten gør, at den... Læs Mere
 2. Howarth stor biopejs hvid
  12.995,00 kr
  Howarth er vores mest populære skorstensfri ildsted. Den har et flot rundt design, og der kan lægges... Læs Mere
 3. Pembrey skorstensfri pejs
  10.995,00 kr
  Pembrey er en moderne og frisk pejs, med et design som ligner en klassisk åben pejs. I midten af ildstedet finder... Læs Mere
 4. Salcombe skorstensfri kamin sort
  8.995,00 kr
  Salcombe er en vidunderlig skorstensfri kamin, osm ligner en almindelig brændeovn, med sin dekoration af... Læs Mere

22 items

Page
per page
Set Descending Direction