Gulv biopejs i moderne design

Gulv biopejs, der også kaldes gulvkaminer fås i flere forskellige designs. Udseendet af disse pejse var oprindeligt meget enkelt, og lidt kedelig. Men tiden har gjort, at kreativitet har overtaget og designet er blevet udviklet. I dag, er der over 200 forskellige designs på biopejse, der kører på bio-ethanol.Hos os finder du både store og små kaminer i flere forskellige designs. Nogle er en meter høje og brede, mens andre ikke er mere end en halv meter. Størrelsen af brandkar varierer meget mellem forskellige modeller samt hvor mange brændere der er.

Som du sikkert allerede er klar over er biopejse ekstremt nemme at installere, og bagefter behøver du kun at montere brændere og glas, hvis det er nødvendigt. Vi mennesker placerer gerne ting på gulvet, såsom tæpper og meget andet. En stilfuld måde at dekorere sine overflader i huset eller lejligheden, kan være med en gulvkamin. Den brede vifte af designs og størrelser sikrer, at du vil finde noget, der passer perfekt til dig og dine rum. Det er da også kun de store af vores modeller, der kan være lidt svære at flytte. Ellers kan du opfatte en ethanolkamin som et meget flytbart element, der skaber en behagelig atmosfære. Mange af vores kunder har valgt at bruge deres ethanolkaminer på terrasser, udestuer og balkoner i løbet af sommeren, for at forlænge varmen i et par timer om aftenen.

Tag gerne et kig på vores fantastiske udvalg og hvis du har spørgsmål om vores fritstående biopejse, er du hjerteligt velkommen til at kontakte os.

Kategorier

Viser 1–20 af 75 resultater

Mere information om gulv biopejs

Vi tilstræber at give dig en god gulv bioepejs til en attraktiv pris. Som du sikkert allerede ved, køres store dele af vores udvalg af bioethanol. Bioethanol er et miljøvenligt brændstof, der er fremstillet af majs, kartoffel og stivelse. Bioethanol er en fuldstændig ren forbrænding, hvor det eneste restprodukt er kuldioxid. Bioethanol brænder uden lugt og røg, og flammens farve afhænger af hvilket brændstof du bruger. Et brændstof med lavere alkoholindhold producerer blålige flammer, mens en med højere alkoholprocent en mere guldfarvet flamme. Nedenfor vil vi gennemgå både fordele og ulemper ved en gulvpejs drevet af bioethanol.

Nogle af fordelene ved en fritstående biopejs til gulvet

• Du behøver ikke installere en skorsten, hvilket betyder, at du sparer en stor sum penge.

• Biopejsen følger ikke huset til salg, hvis det ikke er indbygget i væggen (vægpejs)

• Vores fritstående pejse brænder uden lugt, røg og sod, hvilket eliminerer mængden af rengøringstid, der følger med en fælles brændeovn.

• En bioethanol pejs tændes og slukker om få sekunder, i modsætning til en klassisk brændeovn.

• Du kan nemt flytte runder på et fritstående pejse i dit hus eller lejlighed. Det er godt at bruge ovnen både indendørs og udendørs, i stuen og meget mere. En biopejs kan ses som et bærbart element, der når en effekt på ca. 1.5 kW pr. Liter (brænderens størrelse).

• Du behøver ikke at ansøge om byggetilladelse, som kræves til en fælles brændeovn, som også koster ca. 1.000 kr.

Ulemper ved en biopejs til gulv drevet på bioethanol

• En gulv biopejse opvarmes ikke i samme grad som en ægte brændeovn.

• Dyrere pr. kWh end brændeovn, da omkostningerne ved bioethanol normalt i almindelige butikker i Denmark er 20-30 kr. Dette giver dig en omkostning på ca. 5-8 kr pr. Time for en biopejs.

Vi har forsøgt at liste de fordele og ulemper, som vi kan anvende på vores fritstående ovne. Men måske har vi glemt nogle grunde. Der er helt sikkert snesevis af fordele og ulemper, som vi har glemt at tage fat på. Men en ting, der er sikkert, er, at et ethanol pejse er humørsvingende, temperaturen stiger et par grader og skaber ofte en god samtale. Du har allerede set, at vi har en bred vifte af gulv bioethanol pejse i flere forskellige mønstre, farver. Nogle der har meget mærkelige eller rettere sagt innovative design, der passer ind i dit hjem. Nogle af modellerne passer bedst i et åbent rum, mens andre brænder det bedste, når de står ved siden af muren. Selvfølgelig bør du ikke placere en ovne, der er åben på begge sider ved siden af en mur, når der er brandfare. Pas på ikke at placere en bioethanol pejse i nærheden af brændbare materialer, uanset hvor du placerer det. Har du spørgsmål vedrørende brændstof, tilbehør eller vores kombinationer, er du velkommen til at kontakte os via telefon eller vores kontaktformular.

Gratis Forsendelse

På alle ordrer over 1000 DKK

Gode Tilbud

På alle biopejs hele året

God Kundesupport

Nice og hurtig kontakt