Væghængt Biopejs

I denne kategori finder du vores væg biopejse. Helt enkelt, er det pejse som skal, eller bør monteres på væggen. Vi har kaminer, som er bygget med én, to, tre eller fire brændere. Ellers findes der det alternativ, at du kan bruge en separat brænder, for at bygge din helt egen kamin.

Vægge er altid nødvendige, når man bygger et hus, eller skaber hyggelige rum i lejligheder. De anvendes for at afgrænse rum, og bruge pladsen mere effektivt i huset eller lejligheden, på en så god måde som muligt. Vi er blevet meget vant til at hænge hylder op, og placere skabe op ad væggene, for at spare så meget plads, som muligt. Det samme gælder for vores biopejse. Væg biopejse, også kaldet pejse, passer perfekt ind på en stor stuevæg, som I og jeres venner kan nyde.

Kategorier

Væg biopejse flot møbler i både lejligheder og hus.

Vi hos Ildstedbutikken har en bred vifte af væghængt biopejs, som du sikkert allerede ved. Vi har vægpejse, der er rektangulære, aflange, firkantede og runde. I dag har vi Denmarks største udvalg, når vi ser på væg biopejs med over 50 forskellige modeller i forskellige farver. Uanset hvilken type pejse du er interesseret i, har vi noget, der passer ind i dit hjem. En væghængt biopejs tager plads på væggen, men de er ikke kun rart at se på, når de brænder, men ligner en flot indretning, når de ikke er aktive. Mange af de problemer, der kommer ind i os, er, hvis det er godt at installere et pejse på en trævæg. For de fleste af vores ovne er det godt, at der er nogle enkelt modeller, der ikke passer til at blive installeret på en trævæg. Et andet fælles spørgsmål er, hvor meget varme man kan forvente af et biopejs til væggen, og der siger vi sædvanligvis, at en brænder svarer til et normal størrelse element, det vil sige. 3 kW.

Hvor mange brandkar skal en væghængt biopejs ha

I vores udvalg af væg biopejs finder du nogle ovne udstyret med fire brændkammer og andre udstyret med kun en. Hvor mange brandkar og den størrelse du har brug for til dit hjem afhænger af hvor stor rummet er, hvor du skal placere ovnen og hvor godt ventilationen er. Når bioethanol forbrændes, skabes kuldioxid, som ikke er skadeligt i begrænsede mængder. Hvis kuldioxidindholdet i et rum bliver for højt, nedsættes iltniveauet, og det bliver sværere at trække vejret. En god tommelfingerregel er at bruge en væghængt pejse med en brænder i et rum på ca. 25 kvm. Hvis du har en ovn med fire brændere, anbefaler vi at dit værelse er større end 75 kvm ellers skal du have et vindue eller en dør åben, mens du er i brand. Vi forventer normalt en brandkar til at producere en effekt på ca. 3 kW. Det betyder, at en væg biopejs med 4 brændere kan producere en maksimal effekt på 12 kW.

Flere oplysninger om vores biopejs til væggen

Brug en vægpejs i din lejlighed

En brændeovn passer fint ind i lejligheder, da det i de fleste tilfælde ikke er muligt at installere en brændeovn eller skorsten. Fordelen ved et biopejs i dette tilfælde er, at de brænder uden lugt, røg og sod, hvilket betyder at du ikke behøver at søge tilladelse hos kommunen eller boligforeningen. Ingen tilladelse er påkrævet, og du koster ikke dyrt som håndværkere og byggematerialer til en skorsten. En anden grund til, at væghængt biopejs er meget populære i lejligheder er, fordi gulvpladsen i mange lejligheder er begrænset. En pejs på væggen tager sædvanligvis mindre plads og betragtes som en dekorativ genstand, der ligner et maleri. Nedenfor vil vi nævne nogle punkter, der kan være gode at gå igennem, før du installerer din væg biopejs. Hvor er væghøngt biopejs skal placeres, er afstanden til brændbart materiale langt nok. Vi anbefaler en sikkerhedsafstand på ca. 1 meter. Er rummet stort nok til at klare denne størrelse af brandkar. Her siger vi sædvanligvis 1 brandkar 15 kvm, 2 brændere 30 kvm. Hvilken type væg skal ovnen installeres på. Hvis ovnen skal installeres på gipsplader, anbefaler vi at montere vægbeslaget på en af bjælkerne og brug Molly stik. Installation af en pejse på væggen er lige så let som at skrue op på en hylde på væggen. Du starter med at placere vægbeslaget på det rigtige sted og derefter løfte biopejsen. Det tager cirka 30 minutter at installere en pejs. Vores vægængt ovne er godt pakket og en manual er inkluderet, der beskriver detaljeret hvordan installationen skal være. Har du flere spørgsmål til vores væg biopejs, er du velkommen til at kontakte os på support@ildstedbutikken.dk

Gratis Forsendelse

På alle ordrer over 1000 DKK

Gode Tilbud

På alle biopejs hele året

God Kundesupport

Nice og hurtig kontakt