Eton stor bordpejs hvid

3.195,00 kr
Har på lager
SKU
eton-hvid

Eton bordpejs i hvid, findes også i sort. Det er såmænd bare at vælge den farve, der passer bedst til dit hjem. De store fordele ved disse bordpejse, er at de er lette at anvende, og der kræves ingen installation. De skaber desuden en hyggelig atmosfære, samt de gode samtaleemner. Eton bordpejs i hvid, er enkel at flytte rundt på, da den kun vejer 5,5 kg. Og er cirka 40cm lang. Det vil sige lidt længere end et A4-papir. De gule flammer som ses på billedet, kan blive cirka 15cm høje, og brænder uden lugt, røg og sod. Samtidigt er de eneste biprodukter vand og kuldioxid. Vi kan garantere at du bliver fuldt tilfreds med Eton, om det så er i hvid eller sort.

Stor Eton bordpejs i hvid. Denne fantastiske og store bordpejs, findes både i hvid og sort. Du har mulighed for at bruge denne pejs, både på bord og gulv. Nogle af vores kunder har valgt at placere Eton, i en gammel åben pejs. Med sit rektangulære design, hvor brænderen er placeret i midten af kroppen, og beskyttes af to glasskiver, har Eton et af de mest moderne designs på markedet. Eton har altid været en populær pejs, og vi håber at det forbliver sådan.

Denne vidunderlige bordpejs er cirka 50cm lang, og er udrustet med en brænder på 1 liter. Trods at Eton er en bordpejs, afgiver den næsten lige så meget varme som alle vores andre ildsteder og pejse, som ellers er meget større. Eton forbruger kun 0,3 liter bioethanol pr. time, og producerer en effekt på 2 kW, hvilket svarer til en mellemstor radiator på halv styrke. Ofte siges det, at bioethanol er miljøvenligt, da ingen biprodukter skabes, udover vand og kuldioxid. Du slipper for røg, lugt og sod, samt at rengøring af pejsen er meget enkel.

De vide sten der ses på billedet, indgår i købet af Eton, men må købes separat. Det er ikke almindelige sten, men keramiske sten for at kunne klare varmen, men ikke blive alt for varme. De bruges udelukkende som dekoration, og har ingen anden effekt.

Som alle vores bordpejse, er Eton udrustet med en sikker brænder, som inte spilder bioethanol hvis et uheld skulle ske. Vi er meget omhyggelige med sikkerhden, og vil ikke sælge produkter som ikke opfylder de nye sikkerhedsstandarder: BS/EN 16647:2015

Eton kræver ingen installation, du skal bare montere glas og brænder korrekt. Så har du en fingerende bordpejs, som kan bruges både på gulv og bord. Du kan selvfølgelig flytte rundt på Eton, både ude og inde. Vi anbefaler at du bruger vores pejse meget, og at flytte rundt på dem er ikke noget problem, da de kun vejer nogle få kilo.

Yderligere information om Eton
Vægt: 5.5 kg
Farve: Hvid
Kategori: Bordpejs / Bord biopejs
Brændsel: Bioethanol
Sikkerhed: BS/EN 16647:2015
Materiale: Pulverlakeret jern og glas
Materiale på brænder: Rustfri stål
Størrelse på brænder: 1 liter
Maksimal effekt: 2 kW
Total brændetid: 3.5 timer
Størrelse: 42 cm bred, 27 cm dyp og 31 cm høj.
INGEN SKORSTEN BEHØVES, DA INGEN LUGT ELLER RØG AVGIVES VED FORBRÆNDING!

Denne bordpejs findes også i sort farve, og du kan læse mere om den her Eton bordpejs i sort.

Skriv Din Egen Recension
Du skriver en anmeldelse om:Eton stor bordpejs hvid
Din Bedømmelse